Produkten har blivit tillagd i varukorgen

ArtistWorks

ArtistWorks

Det hände sig vid den tiden…

Början.
Vi pratar sent 60-tal. Fyra grabbar i 16-17år i Bromma Högra Allmänna Läroverk står i korridoren och snackar om Kinks senaste hit.
En får en ingivelse, en idé. Grabbar vi måste starta ett band. Jag fick välja sist. Jag fick spela elbas. Vad gör man? Ingen bas och jag hade ingen aning om hur mans spelar.
Vi lyssnade, vi härmade och vi övade, Till slut var vi ett band och det ena ledde till det andra och efter något år hette vi Envoys.

Följden.
Jag har fått ett rikt musikliv på amatörnivå utan att jag egentligen fick lära mig spela elbas av någon, ingen privat musiklärare, men det fick gå ändå.
Tänk om jag hade lärt mig grunderna från början? Fingersättning, stämning, plektrumspel, fingerspel, skalövningar, Hur spelar man rock, jazz, pop etc. Det hade säkert gett mig
ett ännu rikare och roligare musikliv.
Nu går jag på en tremånaders kurs över Internet med Nathan East och äntligen faller pusselbitarna på plats! Otroligt skönt.

Sensmoral.
Ta chansen att lära dig ett instrument från början. Ta en tremånaders kurs du med! Nybörjare eller lite mer avancerad gör ingen skillnad. Det är verkligen givande. Du väljer instrument. Jag har äntligen fått den personliga läraren som tipsar bara mig om vad jag bör tänka på, vad jag skall öva på. Tre månader för 795kr. Kan det bli bättre?


Om ArtistWorks koncept.
ArtistWorks har utvecklat ett bättre sätt att lära sig att spela ett instrument. Personal Video Exchange är ett smart sätt för dig att lära och att kommunicera med din lärare.
Fungerar givetvis lika bra om du är nybörjare eller redan har en grund att stå på. Din lärare leder dig vidare så att du kan behärska ditt instrument, eller varför inte röst, bättre.

Du börjar med de lektioner du vill. Lektionerna består av välproducerade videos som du kan spela upp i din mobil, surfplatta eller dator. Det får även en interaktiv kommunikation med läraren eftersom du erbjuds att ställa frågor och läraren svarar ofta med en personlig video till dig. Du utvecklar din spelteknik med en personlig lärare online, oavsett på vilken nivå du ligger. Har du en webbkamera skickar du en video tillbaka till läraren.
Lärarna är duktiga musikpedagoger som har stor erfarenhet och kan lära dig spela oavsett vilken nivå du börjar på. När kursen är slut är du definitivt en bättre musiker!


Kurser som finns nu: (fler kommer under våren så håll utkik eller kontakta oss)
Rock Guitar Lessons with Paul Gilbert
Fingerstyle Guitar Lessons with Martin Taylor
Jazz Guitar Lessons with Andreas Oberg
Electric Bass Lessons with Nathan East
Vocal School med Jeannie Deva
Banjo Lessons with Tony Trischka
Mandolin Lessons with Mike Marshall
Fiddle Lessons with Darol Anger
Flatpick Guitar Lessons with Bryan Sutton
Scratching Lessons with DJ Qbert
Classical Guitar Lessons with Jason Vieaux

Sweden MIDI Music AB
Ring om du vill 08-806888
eller
eposta info@swedenmidimusic.se


Drift & produktion: Wikinggruppen