Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Musikprogram

Här finns musikprogramvaror och läromedel för musikskolor, programvara för musikproduktion, DAW, gehörsträning, sånglektioner, bas- & gitarrlektioner, lär dig spela banjo eller fiol och mycket annat. Våra musikprogram finns för både PC och Mac.

Gehörsträning i programmet Earmaster. Earmaster är ett program för alla musiker som förbättrar musikörat och täcker in alla viktiga områden av gehörsträning. Musikprogrammet är dessutom perfekt för olika musikskolor då man kan synkronisera alla kurser, övningar och resultat mellan lärare, elever och skolor. Ett populärt program för musikproduktion eller DAW är såklart FL Studio. FL Studio är en av världens mest populära DAW's och används av de mest kreativa artisterna. Programvaran har allt du behöver för att producera musik. Andra kända programvaror för musik som du hittar här är bland annat Finale 27, Band-in-a-Box och Ivory Pianos.

Komponera din egna musik med hjälp av musikprogram som Finale, Band-in-a-box och Liquid Rhytm. Lär dig kompa på gitarr och lär dig alla vanliga ackordgreppen, både enkla och avancerade. Här finns även notskanning med SmartScore och programvara för Sampling, Loopar, Ljudredigering, Midi och mycket annat. Flera av musikprogrammen finns till både MAC och PC och programvaran kan laddas ned direkt efter köp. Vissa musikprogram finns på cd/dvd. Har du några frågor eller funderingar kring våra musikprogram eller annan programvara så tveka inte att kontakta oss.

Drift & produktion: Wikinggruppen