Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vad är Sweden MIDI Music?
Vi är ett företag som specialiserat oss på de programvaror som de flesta musiker använder sig av idag. Vi har även en del kringutrustning till din datorstudio. Ljudkort, mikrofoner, MIDI-klaviatur, interface mm
 Sweden MIDI Music AB har allt för den skapande och lärande musikern. 
Dagens ljudkort har en ljudkvalitet som möjliggör att i hemmiljö spela in och göra musik för kommersiell utgivning. Sweden MIDI Musics kundkrets inrymmer bland annat professionella musiker, musiklärare, körledare, körsångare, kantorer, arrangörer, kompositörer, rockband, dansband, amatörmusiker, musikhögskolor, kulturskolor, gymnasie- och folkhögskolor, musikdagis, kloster! m.fl. Alla som sjunger, spelar, komponerar eller vill lära sig musik har användning och framför allt glädje av våra produkter.

Sweden MIDI Music, har allt programvaror för att hantera musik på dator. Notskrivning, DAW (Digital Audio Workstation), skanning av musik, program för att producera/redigera musik, musikträning, mastering, för att nämna några.
Sweden MIDI Music grundades 1987 och är generalagent för ett flertal kända tillverkare: MakeMusic, PGmusic, Synthogy,  WaveDNA, Musitek, Passport Music, EarMaster, Applied Acoustics, Acoustica  för att bara nämna några. Detta medför att vi kan erbjuda marknadens bästa urval av programvaror  till både PC och Mac.
Desk Top Music Publishing, dvs. avancerad notutskrift från dator, är något som ligger oss extra varmt om hjärtat och där har vi byggt upp en mycket bra kompetens. Finale, Print Music, Sibelius, Encore, Smart Score, Photoscore och Music Time är några av de program som används för detta ändamål. Sweden MIDI Music kan leverera kompletta system. Dessutom tillhandahåller vi support, nog så viktigt idag när många kanske tvekar inför tekniken.

Hur blir jag återförsäljare för Sweden MIDI Music?
Anmäl ditt intresse på tel 08-80 68 88,  eller maila till info@swedenmidimusic.se


 
 

Drift & produktion: Wikinggruppen