Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vad är Sweden MIDI Music?
Vi är ett företag som specialiserat oss på de redskap som de flesta musiker använder sig av idag. Dator, MIDI-instrument, ljudkort, programvaror, gitarr till MIDI, är några av de komponenter som bygger upp ett modernt musik- eller multimediasystem. Sweden MIDI Music AB har allt för den skapande och lärande musikern. 
Dagens ljudkort har en ljudkvalitet som möjliggör att i hemmiljö spela in och göra musik för kommersiell utgivning. Sweden MIDI Musics kundkrets inrymmer bland annat professionella musiker, musiklärare, körledare, körsångare, kantorer, arrangörer, kompositörer, rockband, dansband, amatörmusiker, musikhögskolor, kulturskolor, gymnasie- och folkhögskolor, musikdagis m.fl. Alla som sjunger, spelar, komponerar eller vill lära sig musik har användning och framför allt glädje av våra produkter.

Sweden MIDI Music, har allt Du behöver för att skapa och hantera musik på dator, hårdvara som mikrofoner, keyboards, ljudkort, högtalare och programvara för notskrivning, gehörsträning, lära Dig spela gitarr/keyboard, skanna musik, producera/redigera musik, musikträning, mastering, gitarr till midi, för att nämna något!
Sweden MIDI Music grundades 1987 och är generalagent för ett flertal kända tillverkare: MakeMusic, PGmusic, Image Line, WaveDNA, Musitek, Passport Music, EarMaster, Applied Acoustics, Acoustica  för att bara nämna några. Detta medför att vi kan erbjuda marknadens bästa urval av programvaror och hårdvaror till både PC och Mac.
Desk Top Music Publishing, dvs. avancerad notutskrift från dator, är något som ligger oss extra varmt om hjärtat och där har vi byggt upp en mycket bra kompetens. Finale, Print Music, Sibelius, Encore och Music Time är några av de program som används för detta ändamål. Sweden MIDI Music kan leverera kompletta system. Dessutom tillhandahåller vi support, nog så viktigt idag när många kanske tvekar inför tekniken.

Hur blir jag återförsäljare för Sweden MIDI Music?
Anmäl ditt intresse på tel 08-80 68 88,  eller maila till info@swedenmidimusic.se


 
 

Drift & produktion: Wikinggruppen